Auto brand uit aan de Dikkersweg in Almelo (📹)

Almelo – Op vrijdag 29 juni om 3:19 uur kregen de hulpdiensten van Almelo een melding van een autobrand aan de Dikkersweg in Almelo. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond een personenauto volledig in brand. De brandweer heeft de brand geblust. De politie, die met drie auto’s ter plaatse was, heeft de omgeving waar de gebrande auto heeft gestaan afgezet. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk.

Update:

Brandstichting auto, brandstichter mogelijk gewond!

Afgelopen nacht omstreeks 03.10 uur werden agenten samen met BrandweerTwente gestuurd naar de Dikkersweg in Almelo. Aldaar stond een auto in brand.

Uit onderzoek bleek dat de auto in brand was gestoken. Van deze brandstichting zijn camerabeelden en deze worden onderzocht. Uit de beelden blijkt dat de brandstichter mogelijk gewond geraakt is aan zijn gezicht vanwege een grote steekvlam.

De politie zoekt getuigen van deze brandstichting. Misschien heeft iemand rond voornoemde tijd iets bijzonders gezien in de omgeving.

Aangezien de brandstichter mogelijk gewond geraakt is aan het gezicht zal dit dan moeten opvallen. Info hierover is natuurlijk welkom! Dit kan via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of stuur ons een pb.

Bron update: Politie Almelo

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑