Grote brand in bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein in Wierden (📹)

Wierden – Op de avond van zaterdag 30 december is een grote brand uitgebroken in een bedrijvenverzamelgebouw op een industrieterrein bij Wierden. In het pand aan de Bedrijvenstraat is even na half tien brand uitgebroken. Er komt veel rook vrij bij de brand. De brandweer heeft een roldeur open gezaagd om naar binnen te kunnen. De brandweer heeft opgeschaald naar het sein grote brand en is met veel materieel aanwezig.

Update:

De brandweer meldt dat in één van de vijf bedrijven in het pand twee auto’s in brand hebben gestaan. De brandweer is nu bezig om het pand rookvrij te maken. De brandweer heeft het sein brand meester gegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: