Twee gewonden bij bizar ongeval op N36 bij Almelo

Almelo – Op de avond van zaterdag 30 december heeft een verkeersongeluk plaatsgevonden op de N36 bij Almelo. Dit gebeurde ter hoogte van de spoorviaduct bij Het Wendelgoor. Een busje reed op de N36 in de richting van de A35 toen de betrokken personenauto bij Wierden invoegde op de N36. Beiden kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing waarna de personenauto over een vangrail tussen de N36 en een fietspad werd gelanceerd en tegen de basis van een spoor viaduct terecht kwam. De inzittenden van het busje zijn ongedeerd gebleven. De twee inzittenden van de personenauto, een man en vrouw zijn ter plaatse behandeld door ter plaatse gekomen ambulance personeel en daarna per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: