Uitslaande brand in woonboerderij buiten Harbrinkhoek bij Almelo (📹)

Harbrinkhoek – Op de middag van dinsdag 6 februari is een grote uitslaande brand uitgebroken in de bovenverdieping van een woonboerderij aan de Dannenkampsweg net buiten de bebouwde kom van Harbrinkhoek in de gemeente Tubbergen. De brandweer schaalde binnen aantal minuten van de eerste melding al op naar het sein grote brand en was met meerdere voertuigen ter plaatse. De brand ging gepaard met een forse rookontwikkeling. De bewoners waren op het moment van uitbreken thuis maar raakten niet gewond.Er is mogelijk asbest vrijgekomen bij de brand. Een adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer was ook ter plaatse. De brandweer melde rond half vijf het sein brand meester. De schuur in de woonboerderij is uitgebrand. Het woongedeelte heeft veel schade opgelopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: