Volle zaal bij jongste kandidaten debat in Den Ham

Den Ham – Op maandag 12 maart is het jongste kandidaten debat gehouden gehouden in de zaal van Harwig in Den Ham. Het Debat is (tradititiegetrouw) georganiseerd door de SGP jongeren en stond onder leiding van de 17 jarige Tom de Nooijer. Deze wist op een vakkundige wijze het debat te leiden. De zes kandidaten waren van de PPV, CDA, D’66, GBT, CU en de SGP. Het debat ging over bekende punten waar de kandidaten best fel het debat met elkaar aan gingen. Zoals duurzaamheid, openstelling van winkels op zondag, verloedering van panden in de gemeente, ruimte voor een goed ondernemersklimaat etc. Er was ook veel ruimte om vragen te stellen vanuit het publiek en via de live verbinding op Facebook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: